Groot dubbelgraf in graniet

Groot dubbelgraf in graniet foto 1
Het grafmonument is uitgevoerd in kwalitatief zeer hoogwaardig graniet, op diverse manieren bewerkt. Bij dit monument is gekozen voor beplanting wat het geheel een natuurlijke uitstraling geeft. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1497
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuursteen, Robuust/groot
Graftype Enkel, Robuust/groot
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Overbodige tags Grafkunst, Mensen, Robuust/groot
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Kunstenaars, Mensen , Silhouette mens
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen, Robuust/groot

Productomschrijving

Het grafmonument is uitgevoerd in kwalitatief zeer hoogwaardig graniet, op diverse manieren bewerkt. Bij dit monument is gekozen voor beplanting wat het geheel een natuurlijke uitstraling geeft.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.