Grote zwerfkei in natuurlijk grafmonument

Met een grote zwerfkei als lettersteen bent u er van verzekerd dat het grafmonument een heel eigen vorm en karakter heeft. Wij hebben verschillende ruwe stenen in onze collectie en dit veranderd vanzelfsprekend continu omdat elke steen uniek is. Daarom... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35045
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Grafbedekking Franse Boomschors
Graftype Enkel
Onderdeel Omranding
Patina Donkergrijs

Productomschrijving

Met een grote zwerfkei als lettersteen bent u er van verzekerd dat het grafmonument een heel eigen vorm en karakter heeft. Wij hebben verschillende ruwe stenen in onze collectie en dit veranderd vanzelfsprekend continu omdat elke steen uniek is. Daarom raden we altijd aan dat u altijd zelf een zwerfkei of andere ruwe steen altijd eerst in het echt bekijkt, voordat u een keuze maakt. In dit grafmonument bevat de grote zwerfkei veel ruimte voor een naam en andere teksten. In dit geval is gekozen voor bronzen letters, omdat die qua kleur en karakter goed passen bij ruwe monumenten. Het liggende deel is afgekaderd met zogenoemde flagstones, waarbij het middendeel is bedekt met Frans boomschors. Ook zijn daar nog twee andere ruwe stenen geplaatst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.