Zwerfkei met RVS hart en matte glasplaat als grafmonument

Zwerfkei met RVS hart en matte glasplaat als grafmonument foto 1
Om verzekerd te zijn van een uniek element in een gedenkteken, is een zwerfkei een goede optie. Bij ons kunt u altijd zelf een exemplaar selecteren uit onze ruime collectie. Een ruwe steen zoals een zwerfkei komt zo uit de natuur en heeft daarom altijd... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35086
Bloemen en planten Bloem, Tulp
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Wit
Materiaal Glas
Symboliek Hart

Productomschrijving

Om verzekerd te zijn van een uniek element in een gedenkteken, is een zwerfkei een goede optie. Bij ons kunt u altijd zelf een exemplaar selecteren uit onze ruime collectie. Een ruwe steen zoals een zwerfkei komt zo uit de natuur en heeft daarom altijd een unieke vorm. Op de zwerfkei is een rvs plaatje in de vorm van een hart aangebracht, waarin de naam en data zijn uitgespaard. Dit eenvoudige element benadrukt de natuurlijke schoonheid van de steen. Naast de steen is een glasplaat geplaatst met daarop de naam in eigen handschrift en een prachtige illustratie van tulpen. Het glas is compleet mat aan de achterzijde en dit zorgt ervoor dat de naam en illustratie goed leesbaar zijn. Door de randen te ´knabbelen´ ontstaat het ruwe effect, waardoor de glasplaat goed aansluit bij de zwerfkei.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.