Hart grafsteen

De lettersteen van deze grafsteen heeft de vorm van een hart. Het grote hart springt meteen in het oog. en biedt zo een passende plek voor de opschriften. De letters zijn verdiept aangebracht met een witte verf en hebben een subtiel lettertype. Hierdo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36760
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De lettersteen van deze grafsteen heeft de vorm van een hart. Het grote hart springt meteen in het oog. en biedt zo een passende plek voor de opschriften. De letters zijn verdiept aangebracht met een witte verf en hebben een subtiel lettertype. Hierdoor straalt de grafsteen veel rust uit. De rustige sfeer komt ook door de keuze van het natuursteen, dat een zachte grijs-groene kleur heeft. De meeste oppervlakken zijn gezoet, zoals de hartvormige lettersteen, maar ook de omranding. Het stukje natuursteen onder het hart is geprikt, waardoor het lijkt alsof het hart op een voetstuk staat. Het liggende deel is geheel bedekt met stenen die door hun ronde en gladde vorm goed bijdragen aan de rustieke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.