Keltische grafsteen

Keltische grafsteen foto 1
Keltische grafsteen waarvan het middelste deel van het kruis bestaat uit prikwerk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolisc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19644
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kruis, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Cultuur Christelijk
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer
Symboliek Kruis
Vorm Kruis
Vormgeving Kruis vormgeving

Productomschrijving

Keltische grafsteen waarvan het middelste deel van het kruis bestaat uit prikwerk.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.