Keltische grafsteen

Keltische grafsteen foto 1
Keltische grafsteen waarvan het middelste deel van het kruis bestaat uit prikwerk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolisc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19644
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkel, Kort graf

Productomschrijving

Keltische grafsteen waarvan het middelste deel van het kruis bestaat uit prikwerk.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.