Klassiek Art Deco grafmonument licht natuursteen

Klassiek Art Deco grafmonument licht natuursteen foto 1
Dit strak gelijnde grafmonument van natuursteen is geheel in Art Deco stijl opgetrokken. Anders dan Jugendstil, waar veel fraseringen en sierlijke decoraties een belangrijke rol spelen, gaat het bij Art Deco juist om de grote gebaren met statige rechte... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36340
Bewerking Facetrand
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Onderdeel Bloemsparing

Productomschrijving

Dit strak gelijnde grafmonument van natuursteen is geheel in Art Deco stijl opgetrokken. Anders dan Jugendstil, waar veel fraseringen en sierlijke decoraties een belangrijke rol spelen, gaat het bij Art Deco juist om de grote gebaren met statige rechte lijnen, gecombineerd met rondingen en hoekige accenten. Hierdoor heeft het grafmonument een bijzonder tijdloos uiterlijk, dat in positieve zin opvalt tussen andere gedenktekens.
Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.