Klassieke grafmonumenten

Klassieke grafmonumenten foto 1
Klassiek grafmonument met een in het natuursteen gezandstraalde palmtak. De grafbedekking bestaat uit boomschors en siergras.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18744
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Klassiek grafmonument met een in het natuursteen gezandstraalde palmtak. De grafbedekking bestaat uit boomschors en siergras.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen