Kort grafmonument met staande glasplaat

Kort grafmonument met staande glasplaat foto 1
Dit korte grafmonument heeft een natuurstenen omranding. Als letterplaat is er gebruik gemaakt vaneen glasplaat waarin tekst en een afbeelding verwerkt zijn. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 7169
Artikelnummer 14208
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Dieren Vlinder
Graftype Kort graf
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen, Sierlijk of ovaal
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Diapositief decoratie - glas, Handen/voeten
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Handen/voeten

Productomschrijving

Dit korte grafmonument heeft een natuurstenen omranding. Als letterplaat is er gebruik gemaakt vaneen glasplaat waarin tekst en een afbeelding verwerkt zijn.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.