Lichte glazen foto als grafmonument

Dit grafmonument heeft een frisse en lichte uitstraling. Om die reden is ook de opmaak van de grote glazen foto als staande letterplaat ook licht en fris gehouden. Onze grafische afdeling kan deze specifieke foto´s of composities helemaal voor u uitwer... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35083
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, licht, Wit
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Glazen foto, Lantaarn, Split
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een frisse en lichte uitstraling. Om die reden is ook de opmaak van de grote glazen foto als staande letterplaat ook licht en fris gehouden. Onze grafische afdeling kan deze specifieke foto´s of composities helemaal voor u uitwerken. Zo geeft u een foto net even wat extra. De glazen plaat bevat bovendien niet alleen de foto, maar ook de namen en data. De omranding is van rvs en past zodoende goed in het geheel, want ook de lantaarn en de vlinders op de gedraaide stokken zijn van rvs. Binnen de omranding is het graf bedekt met een lichtgrijs en wit split.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.