Matgrijs grafmonument met zwart glas

Op de zwarte glazen letterplaat is een persoonlijke foto gemaakt met daarbij de datum en een persoonlijke tekst. Het grafmonument heeft echt een moderne uitstraling door de matgrijze delen van natuursteen. Op de strak gelijnde steen achter de glazen le... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26790
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Productsoort Glazen foto, Letterplaat
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op de zwarte glazen letterplaat is een persoonlijke foto gemaakt met daarbij de datum en een persoonlijke tekst. Het grafmonument heeft echt een moderne uitstraling door de matgrijze delen van natuursteen. Op de strak gelijnde steen achter de glazen letterplaat zijn vinders aangebracht. Deze zijn verder niet ingeschilderd. Het liggende deel is opgedeeld in drie vakken, waarbij een vak is gevuld met witte steentjes en de overige twee vakken van beplanting naar eigen keuze kunnen worden voorzien.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen