Modern grafmonument met designzuil

De gebruikte materialen in dit grafmonument zijn rvs, natuursteen en glas. Tezamen vormen deze materialen een echt design gedenkteken. Zo is er een strakke dunne omranding van rvs gemaakt die het liggende deel afbakent. Daarbinnen is het graf bedekt me... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33352
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Met bijzondere betekenis, Modern
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Glazen foto, Split
Steensoort Marmer

Productomschrijving

De gebruikte materialen in dit grafmonument zijn rvs, natuursteen en glas. Tezamen vormen deze materialen een echt design gedenkteken. Zo is er een strakke dunne omranding van rvs gemaakt die het liggende deel afbakent. Daarbinnen is het graf bedekt met antraciet gekleurd split en hierdoor komt het groenblauwe glasplaatje goed tot zijn recht. De tekst is dus aangebracht op dit naamplaatje, welke met rvs pinnen goed in de bodem is verankerd. Het pronkstuk is de moderne marmeren zuil waarin en persoonlijk gekozen foto van glas in is verwerkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze plek op de grafzuil op een andere manier te decoreren.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.