Modern grafmonument met gebogen glas

Dit grafmonument heeft een heel moderne en hedendaagse uitstraling. Het strakke lijnenspel en de sierlijke gebogen vormen vullen elkaar goed aan. Zo is de rechte dekplaat op het liggende deel gemaakt van een hoogwaardig natuursteen waarvan de oppervlak... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33755
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Glas Grijs
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een heel moderne en hedendaagse uitstraling. Het strakke lijnenspel en de sierlijke gebogen vormen vullen elkaar goed aan. Zo is de rechte dekplaat op het liggende deel gemaakt van een hoogwaardig natuursteen waarvan de oppervlakken zijn gezoet, zodat het een afwerking krijgt dat precies tussen mat en glanzend in zit. Het ruime bloemvak heeft aan drie zijden een rechte belijning, maar één zijde heeft een sierlijke vorm. Ook de glazen letterplaten ogen op het eerste gezicht recht en strak, maar als u het monument van dichterbij bekijkt ziet u dat de glasplaten gebogen zijn.. De linker letterplaat van glas heeft een ondoorzichtige grijze achterzijde, waarop de een persoonlijke spreuk en een illustratie zijn gemaakt. Rechter glasplaat is geheel transparant en biedt ruimte aan de wit gelakte letters.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.