Moderne grafsteen met een persoonlijke glazen foto

Een foto kan een grafsteen echt persoonlijk maken. Dit geldt helemaal voor een glasprint foto, omdat het hele canvas namelijk ontworpen kan worden naar uw wensen. Ons grafisch team helpt u om uw wensen en ideeën in een passende layout te verwerken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34875
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Glasprint Folie op glas
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Muziek Muzieknoot
Onderdeel Bloemsparing
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

Een foto kan een grafsteen echt persoonlijk maken. Dit geldt helemaal voor een glasprint foto, omdat het hele canvas namelijk ontworpen kan worden naar uw wensen. Ons grafisch team helpt u om uw wensen en ideeën in een passende layout te verwerken. Het resultaat is dan de persoonlijke glazen letterplaat zoals in dit voorbeeld. De glazen letterplaat wordt hier vergezeld door een smalle staande steen van zwart natuursteen. Geheel passend in dit moderne gedenkteken is ook deze lettersteen recht van vorm gehouden. Het matte oppervlak draagt bij aan de moderne uitstraling en ook hier is een persoonlijke noot in de vorm van een songtekst met de illustratie van een notenbalk met g-sleutel en een kwartnoot. Het liggende deel zet te moderne sfeer door met de strak gevormde dekplaat van natuursteen met de twee vierkante bloemsparingen.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.