Moderne grafsteen met twee glazen letterplaten

Door moderne en eenvoudige dekplaat te gebruiken, gaat er meer aandacht uit naar de letterplaat. In deze grafsteen is de dekplaat van donkergrijs natuursteen, met daarop een lantaarntje dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Als letterplaten zijn er tw... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33687
Collectie Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Lantaarn
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Door moderne en eenvoudige dekplaat te gebruiken, gaat er meer aandacht uit naar de letterplaat. In deze grafsteen is de dekplaat van donkergrijs natuursteen, met daarop een lantaarntje dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Als letterplaten zijn er twee glazen panelen gemaakt. Deze zijn iets gebogen en dat zorgt voor een speels effect.De achterste glasplaat is blauw en bijna ondoorzichtig gemaakt. Hierdoor is de illustratie van de moderne hangbrug van Millau goed te zien. Rechts daarvoor staat de doorzichtige letterplaat met daarop de naam en opschriften. Deze maakt qua achtergrond natuurlijk deels gebruik van de blauwe glasplaat die er schuin achter staat, waardoor de tekst ook goed te lezen is. Als extra detail is er ook een klein vlindertje van glas onder bij de twee glazen letterplaten toegevoegd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.