Natuurlijke grafsteen met een ruwe glasplaat

Voor de natuurlijke grafsteen is de glazen letterplaat met ruwe, geknabbelde randen geplaatst. Zowel de steen als de glasplaat hebben dezelfde globale vorm, zodat het staande deel er als een geheel uitziet, terwijl ook fraaie dieptewerking ontstaat. De... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32318
Collectie Ruwe steen
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Voor de natuurlijke grafsteen is de glazen letterplaat met ruwe, geknabbelde randen geplaatst. Zowel de steen als de glasplaat hebben dezelfde globale vorm, zodat het staande deel er als een geheel uitziet, terwijl ook fraaie dieptewerking ontstaat. De tekst en de afbeelding op het glas zijn met behulp van emailleren aangebracht, waardoor deze kwalitatief goed in het glas versmolten zijn. Het liggende deel van het graf heeft ook dezelfde combinatie van een modern element met natuurlijke elementen. De omranding van platte natuurstenen kadert de buitenkant van het graf met strakke lijnen af. Het binnenste deel van de omranding is juist ruw en onbewerkt. Daarbinnen bestaat de grafbedekking uit tuinaarde waarin zelf beplanting aangebracht kan worden

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.