RVS grafmonumenten

RVS grafmonumenten foto 1
RVS grafmonumenten met glas en natuursteen. Het glazen hart ligt verheven op de dekplaat en is bevestigd met RVS afstandhouders.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel br... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19393
Collectie Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Hart, Natuursteen, RVS
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Band, strook of strip
Staande deel Glas en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

RVS grafmonumenten met glas en natuursteen. Het glazen hart ligt verheven op de dekplaat en is bevestigd met RVS afstandhouders.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.