Ruwe grafsteen met bronzen accessoire

Ruwe grafsteen met bronzen accessoire foto 1
Deze grafsteen gemaakt van ruw natuursteen heeft een uniek bronzen accessoire dat uit twee delen bestaat. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13792
Artikelnummer Maatwerk
Collectie Beelden en Symbolen, Zuilen
Diverse tags Mag weg
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Brons, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Hart
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Deze grafsteen gemaakt van ruw natuursteen heeft een uniek bronzen accessoire dat uit twee delen bestaat.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.