Ruwe grijsblauwe steen als grafmonument

De levendige ruwe grijsblauwe steen is zorgt voor een warme uitstraling. Een steen als deze is uniek een heeft ook niet veel nodig om er een bijzonder gedenkteken van te maken. Daarom is er hier met ingetogen accessoires van brons gewerkt. Het bronzen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35245
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Met bijzondere betekenis, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Brons
Natuursteen Leisteen
Productsoort Ruwe steen

Productomschrijving

De levendige ruwe grijsblauwe steen is zorgt voor een warme uitstraling. Een steen als deze is uniek een heeft ook niet veel nodig om er een bijzonder gedenkteken van te maken. Daarom is er hier met ingetogen accessoires van brons gewerkt. Het bronzen vogeltje staat voor het leven en maakt het gedenkteken ook iets zachter van karakter. De naam en datum zijn samen met de illustratie van een kat en een kruis op een bronzen plaatje verwerkt die bovendien met in een bijpassende grijs-blauwe patina is bewerkt. De ruwe steen staat tussen beplanting op de grafzerk die is afgebakend met leisteen banden. Dit leisteen heeft een bijpassende kleur en ruwe afwerking, waardoor het echt iets toevoegt aan het geheel.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.