Rvs grafsteen met hoefijzer en hart

Het komt niet vaak voor dat een grafmonument in zijn geheel van rvs wordt gemaakt. Meestal gaat het om een element van rvs op een basis van natuursteen. Deze grafsteen is echter wel compleet van rvs. Door het strakke rvs oppervlak van het liggende deel... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34086
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby, Sport
Kleur Grijs
Liggende deel RVS
Materiaal Glas, RVS
Staande deel Glas en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het komt niet vaak voor dat een grafmonument in zijn geheel van rvs wordt gemaakt. Meestal gaat het om een element van rvs op een basis van natuursteen. Deze grafsteen is echter wel compleet van rvs. Door het strakke rvs oppervlak van het liggende deel oogt de grafsteen bijna surrealistisch modern. In de zerk zijn de naam, data en een groot hart uitgesneden. De hartvorm dient als bloemvak. Het staande is natuurlijk heel speciaal door de grote hoefijzervorm van rvs. Daarbinnen is een glasplaat gezet, die aan de achterzijde ondoorzichtig is gemaakt. Zo is de persoonlijke tekst goed zichtbaar en komt de lichte groenblauwe kleur mooi naar voren.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.