Schets grafmonument met RVS strook

Schets grafmonument met RVS strook foto 1
Een modern grafmonument dat zich kenmerkt door eenvoudige en strakke lijnen.

Op het liggende gedeelte van zwart graniet, is een strakke rvs strook aangebracht die doorloopt in het staande gedeelte. Aan de bovenzijde, vouwt de rvs band zich... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 11893
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gesloten dekplaat, Strip of band
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een modern grafmonument dat zich kenmerkt door eenvoudige en strakke lijnen.

Op het liggende gedeelte van zwart graniet, is een strakke rvs strook aangebracht die doorloopt in het staande gedeelte. Aan de bovenzijde, vouwt de rvs band zich over het staande gedeelte heen. De RVS band leent zich bij uitstek om een korte persoonlijke boodschap aan te brengen, terwijl het staande en het liggende gedeelte ruimte bieden voor de naam, datum, een fotogravure of een uitgebreidere tekst.

Een grafmonument met RVS strook als deze kenmerkt zich door eenvoud en strakke lijnen, maar kan uiteraard geheel gepersonaliseerd worden, door het gebruik van accessoires, het toevoegen van andere materialen, uitsparingen en de persoonlijke tekstuele invulling.


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.