Schets grafmonument met RVS strook

Schets grafmonument met RVS strook foto 1
Een modern grafmonument dat zich kenmerkt door eenvoudige en strakke lijnen.

Op het liggende gedeelte van zwart graniet, is een strakke rvs strook aangebracht die doorloopt in het staande gedeelte. Aan de bovenzijde, vouwt de rvs band zich... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 11893
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gesloten dekplaat, Strip of band
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een modern grafmonument dat zich kenmerkt door eenvoudige en strakke lijnen.

Op het liggende gedeelte van zwart graniet, is een strakke rvs strook aangebracht die doorloopt in het staande gedeelte. Aan de bovenzijde, vouwt de rvs band zich over het staande gedeelte heen. De RVS band leent zich bij uitstek om een korte persoonlijke boodschap aan te brengen, terwijl het staande en het liggende gedeelte ruimte bieden voor de naam, datum, een fotogravure of een uitgebreidere tekst.

Een grafmonument met RVS strook als deze kenmerkt zich door eenvoud en strakke lijnen, maar kan uiteraard geheel gepersonaliseerd worden, door het gebruik van accessoires, het toevoegen van andere materialen, uitsparingen en de persoonlijke tekstuele invulling.


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.