Staand grafmonument met bladgoud ornament

Staand grafmonument met bladgoud ornament foto 1
Natuurstenen zuil met getrapte bovenzijde en in de kern een bijzonder gevormd ornament, met de symboliek 'dragende mens'. Het ornament is bekleed met bladgoud.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1020
Bloem, plant of boom Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Natuurstenen zuil met getrapte bovenzijde en in de kern een bijzonder gevormd ornament, met de symboliek 'dragende mens'. Het ornament is bekleed met bladgoud.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen