Steen algemeen graf

Steen algemeen graf foto 1
Steen voor een algemeen graf. De steen is kalksteen en het tekstplaatje is van brons.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elem... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20976
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen, Grafzerken
Kleur Beige, licht, Wit
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit

Productomschrijving

Steen voor een algemeen graf. De steen is kalksteen en het tekstplaatje is van brons.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen