Traditioneel en ingetogen gedenkteken

Voor dit gedenkteken is gebruik gemaakt van een rood-grijs natuursteen met een warme textuur. Hoewel het gedenkteken enigszins een traditionele vormgeving heeft worden in zowel het liggende deel als het staande deel rechte vormen afgewisseld met sierli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33206
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Bruin
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Lantaarn, Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Voor dit gedenkteken is gebruik gemaakt van een rood-grijs natuursteen met een warme textuur. Hoewel het gedenkteken enigszins een traditionele vormgeving heeft worden in zowel het liggende deel als het staande deel rechte vormen afgewisseld met sierlijke golvende lijnen. Het liggende deel is voor het grootste gedeelte bedekt met een dekplaat, waarbij aan het uiteinde de dekplaat met een sierlijke rand ophoudt en het liggende deel overgaat in een bloemvak. De bronzen lantaarn is goed verankerd in het monument en geeft warmte en licht. Op de lettersteen met de herkenbare golfkop vorm zijn de teksten, naam en datum met verheven letters van brons geplaatst. Dit zorgt voor een warme en klassieke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen