Zacht grijs gedenkteken met glasdecoraties

Zacht grijs gedenkteken met glasdecoraties foto 1
Het natuursteen van dit gedenkteken heeft een zachte grijze kleur met een ingetogen olijfgroene zweem dat bij de juiste lichtomstandigheden duidelijker is te zien. Het gedenkteken bestaat uit een rechthoekige omranding om het liggende deel met daarbinn... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20064
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het natuursteen van dit gedenkteken heeft een zachte grijze kleur met een ingetogen olijfgroene zweem dat bij de juiste lichtomstandigheden duidelijker is te zien. Het gedenkteken bestaat uit een rechthoekige omranding om het liggende deel met daarbinnen potgrond met beplanting als grafbedekking. De smalle natuurstenen randen zijn gezoet, waardoor de er een minimale glans in het oppervlak zit. Aan de voorzijde wordt de omranding onderbroken door een voetstuk van hetzelfde natuursteen waarop een glazen plaatje is bevestigd met een persoonlijke tekst. De lettersteen bevat de teksten is duidelijke witte letters die in ons atelier met extra lagen verf zijn beschilderd. Zo blijft de witte tekst langer wit. Bovenin de lettersteen is trap in het klein uitgehakt. De treden hiervan reiken tot aan tot een beeltenis van de hemelpoort, met daarachter de zee en de zon gemaakt het behulp van glasfusing.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.