Zacht grijs gedenkteken met glasdecoraties

Zacht grijs gedenkteken met glasdecoraties foto 1
Het natuursteen van dit gedenkteken heeft een zachte grijze kleur met een ingetogen olijfgroene zweem dat bij de juiste lichtomstandigheden duidelijker is te zien. Het gedenkteken bestaat uit een rechthoekige omranding om het liggende deel met daarbinn... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20064
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Modern
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Uitvoering Steensoort Olive Green

Productomschrijving

Het natuursteen van dit gedenkteken heeft een zachte grijze kleur met een ingetogen olijfgroene zweem dat bij de juiste lichtomstandigheden duidelijker is te zien. Het gedenkteken bestaat uit een rechthoekige omranding om het liggende deel met daarbinnen potgrond met beplanting als grafbedekking. De smalle natuurstenen randen zijn gezoet, waardoor de er een minimale glans in het oppervlak zit. Aan de voorzijde wordt de omranding onderbroken door een voetstuk van hetzelfde natuursteen waarop een glazen plaatje is bevestigd met een persoonlijke tekst. De lettersteen bevat de teksten is duidelijke witte letters die in ons atelier met extra lagen verf zijn beschilderd. Zo blijft de witte tekst langer wit. Bovenin de lettersteen is trap in het klein uitgehakt. De treden hiervan reiken tot aan tot een beeltenis van de hemelpoort, met daarachter de zee en de zon gemaakt het behulp van glasfusing.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.