Zwart grafmonument met glazen foto en kruis

Dit grafmonument waarvan de basis is gemaakt van zwart natuursteen bevat kleurrijke onderdelen van glas. Zo is de dekplaat in tweeën gedeeld door de meanderende rivier van glas en het diepblauwe ton-sur-ton effect. Het staande deel bestaat uit twe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22112
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Glas Blauw
Glasprint Folie op glas
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier
Productsoort Glazen foto
Symboliek Kruis

Productomschrijving

Dit grafmonument waarvan de basis is gemaakt van zwart natuursteen bevat kleurrijke onderdelen van glas. Zo is de dekplaat in tweeën gedeeld door de meanderende rivier van glas en het diepblauwe ton-sur-ton effect. Het staande deel bestaat uit twee delen, waarbij de tussenruimte de vorm van een kruis heeft gekregen. Hiervan is het rechterdeel van hetzelfde zwarte natuursteen gemaakt als de dekplaat. Het linker deel van glas en bevat een kleurrijke fotoprint met een compositie van een mooie persoonlijke foto met de opschriften zoals de naam en de datum. Onze grafische afdeling kan met de grootste zorg het ontwerp voor u maken, dit doen wij altijd volledig in samenspraak met u, zodat u alle invloed heeft op hoe de glasplaat eruit komt te zien.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.