Bronzen zuilenaccessoires grafzerken

De schoonheid van brons zit in het unieke karakter van ieder gietstuk. Geen enkel stuk brons is hetzelfde en dat maakt het materiaal zo bijzonder. Brons wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd naar ontwerpen van kunstenaars. Door zeer efficiënte en doordachte productieprocessen is brons ook betaalbaar.
Brons is al heel lang een veel toegepast materiaal voor op grafzerken. De combinatie brons en natuursteen is een fraaie en smaakvolle.

Den Hollandsche heeft een geheel eigen en unieke collectie aan bronzen zuilen, beelden en sculpturen met compleet eigen kleuren. Deze collectie staat opgesteld in onze inspiratietuin zodat u bij een bezoek aan ons bedrijf alles ‘in het echt’ kunt zien en ervaren.

Zuil met lantaarn en vaas

Bronzen grafzuil: Symboliek

veel mogelijkheden

Door de veelzijdigheid en vervormbaarheid van het materiaal tijdens het productieproces is er met brons zeer veel mogelijk.

Denk bijvoorbeeld aan het vervaardigen van een symbolisch grafkruis, maar ook een buste met een hoge mate van detaillering kan uit brons vervaardigd worden.

Bronzen grafzuil

bronzen naamplaatje

Het bronzen beeld staat verankerd op de grafzerk. De gebogen vorm van het brons komt terug in het voetstuk van natuursteen.

Op het voetstuk zit een bronzen plaatje bevestigd voor het opschrift.

Geheel vrijblijvend en gratis ontwerp

In onze inspiratietuin met grafzerken ziet u alle voorbeelden in het echt. Rustig en ongestoord rondkijken en wanneer u vragen heeft, kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Maak een vrijblijvende afspraak

U kunt aangeven wat u mooi vindt

tijdens het ontwerpen

U kunt aangeven wat u wel of niet mooi vindt tijdens het maken van het schetsontwerp. Samen met u kunnen we op basis van uw keuze voor een bronzen model een geheel eigen monument samenstellen. Dit doen we door met het model als uitgangspunt een schetsontwerp te maken.

Het schetsontwerp maken we altijd in uw bijzijn, zodat u zelfs tijdens het schetsen kunt aangeven wat u wel of niet mooi vindt en kan het ontwerp gaandeweg volledig op uw wensen afgestemd worden.

Zuil met lantaarn en vaas