Waar u zeker van kunt zijnde zekerheden van Den Hollandsche gedenktekens

Het ontwerpen en vervaardigen van een grafzerk of grafmonument is bij Den Hollandsche in vertrouwde handen. Onze zekerheden bieden u de garantie van schoonheid en kwaliteit, vormgegeven in een blijvend gedenkteken.

De 16 zekerheden van Den Hollandsche

meer dan 78 jaar een betrouwbare en creatieve grafzerken specialist

garantie grafsteen 30 jaar

Hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met duurzame materialen met een lange levensduur. De beste kwaliteit natuursteen, RVS, staal en glas geven u de garantie dat het grafmonument mooi blijft.

Bij ons kunt u goede service verwachten en is uw monument in vertrouwde handen.

Service & Garantie
Schetsontwerp grafzerken

Eigen schetsontwerp

Samen met onze ontwerpers krijgen uw wensen vorm in een uniek schetsontwerp. Aanpassingen en combinaties van verschillende grafzerken worden voor u uitgewerkt. De grafzerk wordt geheel voor u op maat ontworpen. Het schetsontwerp geeft u een goede indruk van hoe de grafzerk er uit komt te zien.

Grafzerk ontwerpen
Voorstel inscriptie grafzerk

Lay-out ontwerp voor tekstopmaak

De tekst op een Grafzerk bepaalt in grote mate de uitstraling van de gehele grafzerk. Om een duidelijk beeld te geven, werken wij altijd een volledig lay-out ontwerp voor de tekstopmaak uit. Hiermee krijgt u een goed beeld van de grootte van de tekst, het lettertype, de tekstverdeling en opmaak. Samen met het ontwerp ziet u hoe het monument eruit komt te zien en kunt u alles nog eens goed overdenken.

Inscriptie grafzerk
Grafzerk schoonheid tot in detail

Schoonheid tot in detail

Mooie monumenten zijn in harmonie. Wij combineren ideeën en materialen in een prachtig gedenkteken. Met zorgvuldigheid en aandacht ontwerpen wij een persoonlijke grafzerk. Vakmensen met jarenlange ervaringen vervaardigen de grafzerk met oog voor detail. Zo creëren wij een prachtig en persoonlijke grafzerk die goed bij u en de overledene past.

Kwaliteit grafzerken

maatschappelijk verantwoord produceren

Duurzame productie (MVO)

Veel materialen in onze branche komen uit het buitenland. Wij verwerken alleen eerlijke materialen. Geen kinderarbeid, dwangarbeid, met respect voor nationale wetten, onder juiste veiligheid voor medewerkers met een leefbaar loon. Ook verlangen wij van onze leveranciers dat zij een wettig arbeidscontract hebben met hun medewerkers en dat mens en omgeving op een juiste manier worden beschermd. Zo proberen wij bij te dragen aan een betere wereld.

Duurzaam natuursteen
Bewerking grafsteen zonder kunstmatige glansmiddelen

Bewerkingen zonder kunstmatige glansmiddelen

Het polijsten doen wij op volledig ambachtelijke wijze. Alleen hierdoor is de verkregen glans blijvend en vormt de glanslaag een volledige bescherming van het natuursteen. Wij werken niet met kunstmatige glansmiddelen waarmee een tijdelijke glans kan worden verkregen en het natuursteen op termijn vatbaar is voor aantasting van buitenaf. Dankzij het ambachtelijk polijsten behoudt het natuursteenjaren lang haar heldere glans. Eerlijk polijsten noemen wij dat.

Kwaliteit grafstenen
Eerlijke prijzen grafzerken

Eerlijke prijs

Wij vervaardigen en leveren grafzerken direct aan u en werken niet samen met tussenpersonen of externe adviseurs. U betaalt bij ons een eerlijke prijs op basis van het ontwerp en het gekozen materiaal. Indien er alternatieven zijn, bijvoorbeeld het gebruik van andere materialen of bewerkingen die grote invloed hebben op de prijs, dan wijzen wij u daar op. Ook betalen wij geen provisies of vergoedingen aan anderen, dat vinden wij niet correct wanneer het om grafzerken gaat.

Prijzen grafstenen
Uw wensen staan centraal

Uw wensen staan centraal

Op onze website en in onze showroom vindt u een zeer ruime selectie grafzerken. Dit geeft u een heel goed beeld van de mogelijkheden en de uitstraling van materialen. Maar ook combinaties en afwerking kunt u in het echt zien. Op basis van hetgeen u aanspreekt ontwerpen wij een grafzerk naar wens. Dit kunnen kleine aanpassingen of aanvullingen aan een ontwerp zijn of een volledig ontwerp op maat. Hoe dan ook: uw wensen staan bij ons centraal.

Gratis ontwerp
Voorbeeld grafstenen in het echt bekijken

Honderden modellen in het echt zien

In de grootste showtuin van de Benelux kunt u ongestoord rondkijken en ideeën opdoen voor een grafzerk. Meer dan 600 monumenten geven u een goed beeld van de mogelijkheden in vorm, materiaal en afwerking.

Inspiratietuin
Deskundige plaatsing

Deskundige plaatsing

Met duurzaam materieel plaatsen wij de grafzerk op de begraafplaats. Een strenge kwaliteitscontrole waarborgt de kwaliteit van hechtingen, voegwerk, bevestigingen en montage. We staan garant voor een degelijke plaatsing.

Plaatsing grafzerk
vakmanschap grafstenen

Gemaakt door vakmensen

Met meer dan 78 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van grafzerken maakt Den Hollandsche bijzondere grafzerken. Vakmensen op het gebied van natuursteen, glas, inox, lettertypen en tekstopmaak vervaardigen de grafzerk met oog voor detail.

Onze medewerkers
Advies met begrip

Advies met begrip

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze voor een grafzerk. Met begrip voor de situatie proberen wij aan de hand van een persoonlijk ontwerp uw wensen te vertalen naar een grafzerk. Uw persoonlijke beleving en gevoel speelt hierin voor ons een grote rol.

Stel uw vraag

Compleet monument vanaf € 1.500

Op een creatieve wijze ontwerpen de adviseurs van Den Hollandsche samen met u een persoonlijk gedenkteken.

We plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we ook monumenten in geheel België en de grensstreek van Duitsland. Het gedenkteken ontwerpen we geheel conform de regels en richtlijnen van uw begraafplaats. De plaatsing en/of werkzaamheden hebben wij volledig in eigen beheer en worden uitgevoerd door ons eigen team met vakmensen.

Meer informatie een persoonlijk grafmonument.

Inclusief

 • Modelprijs
 • Basisafmetingen
 • Keuze uit basis assortiment graniet
 • Montage en productie
 • Betonplaat met wapening
 • Standaard grafbedekking
 • Basisplaatsing
 • 21% BTW

Exclusief

 • Belettering
 • Accessoires
 • Toeslag duurdere materialen
Geen verzakking van grafsteen

Geen verzakkingen

Met een gepatenteerde fundatietechniek voorkomen wij verzakking van het grafmonument. Na het aanbrengen van deze palenfundatie is het grafmonument extra beschermd tegen verzakkingen.

Onze garanties
Geen vervagende letters

Geen vervagende letters

Letters in natuursteen en glas worden aangebracht volgens een vastgesteld verfsysteem. Hierdoor is de lak uit lagen opgebouwd en kent een levensduur die drie maal langer is dan enkelvoudig geschilderde letters.

Kwaliteit grafstenen
Persoonlijke aandacht en hulp

Persoonlijke aandacht en hulp

Met begrip voor uw situatie helpen wij u bij het kopen van een grafzerk. Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis over materialen, bewerkingen, lay-out en vormgeving. Vanuit een prettig gesprek met onze adviseur krijgen uw wensen en ideeën vorm.

Maak een afspraak
Landelijke servicedienst

Landelijke servicedienst

Door onze servicedienst met landelijke dekking zijn wij regelmatig bij u in de buurt. Onze medewerkers brengen regelmatig een bezoek aan iedere regio in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland waardoor onderhoud, aanpassingen en reparaties snel en vakkundig voor u kunnen worden uitgevoerd.

Service en garantie