Compacte zeeblauwe gedenktegel met glas

Compacte zeeblauwe gedenktegel met glas foto 1
Deze compacte gedenktegel is geschikt voor korte grafzerken en algemene graven waar gedenktegels met glas zijn toegestaan. De tegel is gemaakt van Azul Macauba natuursteen en heeft een zeer opvallende textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. Omdat ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33942
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Blauw
Liggende deel Glas, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Blauw

Productomschrijving

Deze compacte gedenktegel is geschikt voor korte grafzerken en algemene graven waar gedenktegels met glas zijn toegestaan. De tegel is gemaakt van Azul Macauba natuursteen en heeft een zeer opvallende textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. Omdat de steen is gepolijst komen de diepe glas en de kleuren goed naar voren. De opschriften zijn op een helder blauwe glasplaat aangebracht en deze zullen altijd goed leesbaar blijven. Naast de teksten is er ook een decoratieve afbeelding met een symbolische betekenis op de glasplaat gemaakt. Ter verfraaiing is de schuine rechterzijde van de glasplaat gebrokkeld, wat zorgt voor een ruw accent in het ontwerp.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.