Dubbel grafmonument met harten

Het dubbele grafmonument heeft een lettersteen die bestaat uit twee harten. Een groot hart en daarnaast een klein hart. De twee harten staan symbool voor het koppel, of echtpaar, dat altijd samen zal zijn. In dit geval biedt het grotere hart ruimte om ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31677
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Familiegraf - enkel breed
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het dubbele grafmonument heeft een lettersteen die bestaat uit twee harten. Een groot hart en daarnaast een klein hart. De twee harten staan symbool voor het koppel, of echtpaar, dat altijd samen zal zijn. In dit geval biedt het grotere hart ruimte om naast de naam ook een tekst te tonen. Het tweede hart kan zodoende iets kleiner worden en dat zorgt voor een speelse uitstraling. Op het liggende deel is als dekplaat voor het zelfde rode natuursteen gekozen, maar de omranding is antraciet, bijna zwart. Om toch ook het grote oppervlak iets te 'breken' is er ruimte gelaten voor het bloemvak, waar naar eigen keuze beplanting kan worden toegevoegd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.