Eenvoudig gedenkteken met ruwe accenten

De natuursteensoort van dit eenvoudige gedenkteken heeft een warme grijs-groene en soms zelfs olijfgroene kleur. Hoewel het gedenkteken in de basis een eenvoudig lijnenspel heeft, zijn er juist wel subtiele details aangebracht, waardoor het geheel naar... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33414
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Ruwe steen
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De natuursteensoort van dit eenvoudige gedenkteken heeft een warme grijs-groene en soms zelfs olijfgroene kleur. Hoewel het gedenkteken in de basis een eenvoudig lijnenspel heeft, zijn er juist wel subtiele details aangebracht, waardoor het geheel naar een hoger niveau wordt gebracht. Het verschil in kleurtint komt in dit gedenkteken door de verschillende manieren waarop het natuursteen is bewerkt. Zo zijn de meest donkere delen gezoet. Hierdoor wordt het oppervlak bijna even glad als wanneer het is gepolijst, alleen is er minder glans. De lichtere delen zijn gevlamd en geborsteld, wat zorgt voor een ruwer en daardoor lichter gekleurd oppervlak. Op de lettersteen is het linker gedeelte zelfs ruw gehakt, wat zorgt voor een ruwe, maar levendige uitstraling. De teksten zijn ingegraveerd en met witte lak ingeschilderd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.