Fris en eigentijds gedenkteken met rvs en glas

Met de glanzend zwarte dekplaat als basis met daar op de lichte kleuren van het glas en rvs als contrast heeft dit gedenkteken een frisse en eigentijdse uitstraling. De dekplaat op het liggende deel is gepolijst, zodat de diepe glans jarenlang mooi bli... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35388
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productsoort Band, strook of strip, Lantaarn
Staande deel Glas en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Met de glanzend zwarte dekplaat als basis met daar op de lichte kleuren van het glas en rvs als contrast heeft dit gedenkteken een frisse en eigentijdse uitstraling. De dekplaat op het liggende deel is gepolijst, zodat de diepe glans jarenlang mooi blijft. Slechts een kleine bloemsparing doorbreekt de zwarte steen en biedt ruimte aan beplanting. Juist dankzij deze solide basis komt het staande deel goed tot zijn recht. Er is gekozen voor een glazen letterplaat die aan de achterzijde ondoorzichtig lichtblauw is gemaakt. De teksten zijn daarbij weer helder uitgespaard zodat door de letters heen de achtergrond zichtbaar is. Op de glasplaat zijn ook twee glazen vlinders bevestigd en sierlijke band van rvs met daarop ruimte voor de naam. Een fraai detail is dat de rvs band als het ware lijkt te zweven.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.