Gedenksteen boek algemeen graf

Gedenksteen boek algemeen graf foto 1
De vorm van een opgeslagen boek is zeer geschikt als gedenksteen voor een algemeen graf. Door een afwijkende vorm zoals een boek, hart of een andere vorm te kiezen, onderscheidt het gedenkteken zich van de omliggende algemene graven. De warme kleurste... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20998
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype Algemeen
Kleur Bruin
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

De vorm van een opgeslagen boek is zeer geschikt als gedenksteen voor een algemeen graf. Door een afwijkende vorm zoals een boek, hart of een andere vorm te kiezen, onderscheidt het gedenkteken zich van de omliggende algemene graven. De warme kleurstelling van dit exemplaar draagt hier ook sterk aan bij. Dit boek van natuursteen bevat namelijk niet alleen de kleuren bruin en zwart, ook veel lichtere tinten van grijs tot beige zitten verpakt in het rijke kleurpalet verpakt. Het geeft de steen een warme, maar ook een wat klassieke uitstraling. Bij dit gedenkteken is een ingeschilderde belettering erg passend, maar uw wensen zijn hierbij het belangrijkst. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en maken we een persoonlijke schets.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.