Gedenksteen met uitgehakte boom

Een boom is een krachtig symbool, dat staat voor levenskracht en duurzaamheid. De boom in dit robuuste grafmonument is met de hand uitgehakt. Een echt ambachtelijk precisiewerk, want de boom is tot in detail uitgehouwen. Deze gedenksteen met uitgehakte... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32613
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkel
Materiaal Natuursteen
Natuurlijk Boom
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer
Symboliek Boom
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom, Boom

Productomschrijving

Een boom is een krachtig symbool, dat staat voor levenskracht en duurzaamheid. De boom in dit robuuste grafmonument is met de hand uitgehakt. Een echt ambachtelijk precisiewerk, want de boom is tot in detail uitgehouwen. Deze gedenksteen met uitgehakte boom is uit een grijs exemplaar natuursteen met een fijne textuur vervaardigd en heeft een krachtige uitstraling. De gedenksteen kan worden voorzien van stijlvolle belettering, bronzen accessoires en kan tevens als element in een persoonlijk ontworpen grafmonument worden verwerkt. Onze ontwerper kan u helpen om met dit exemplaar een bijzonder en passend monument te creëren voor uw naaste.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.