Gedenkteken brug

Op de brug zit een bronzen mensfiguur weg te dromen. Het gedenkteken is volledig mat afgewerkt waardoor deze een zachte uitstraling heeft gekregen en er minder weerspiegeling optreed. Onder de brug is met blauw natuursteen een rivier gecreëerd. De... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24530
Architectuur Brug
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkel
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

Op de brug zit een bronzen mensfiguur weg te dromen. Het gedenkteken is volledig mat afgewerkt waardoor deze een zachte uitstraling heeft gekregen en er minder weerspiegeling optreed. Onder de brug is met blauw natuursteen een rivier gecreëerd. De rivier symboliseert de dynamiek van het leven. Het Ankh symbool staat in de Egyptische mythologie voor het eeuwige leven.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.