Grafsteen met bronzen Maria

Grafsteen met bronzen Maria foto 1
Het Mariabeeld is aan de achterzijde bevestigd aan de grafsteen. De overige bronzen grafaccessoires hebben dezelfde kleurtint waardoor ze een passend geheel vormen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19826
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder
Dieren Vogel
Geloof Maria
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons

Productomschrijving

Het Mariabeeld is aan de achterzijde bevestigd aan de grafsteen. De overige bronzen grafaccessoires hebben dezelfde kleurtint waardoor ze een passend geheel vormen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.