Gedenkteken met RVS omranding en glasplaat

Dit unieke gedenkteken bestaat uit moderne materialen. De omranding is gemaakt van RVS. De letterplaat bestaat geheel uit glas.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is o... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16860
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kleurrijk, Kunstenaars
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Glas
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit unieke gedenkteken bestaat uit moderne materialen. De omranding is gemaakt van RVS. De letterplaat bestaat geheel uit glas.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.