Glazen grafmonument met zonnebloem en foto

De zonnebloem op dit glazen grafmonument springt op een fraaie manier in het oog. De warme kleuren geel en groen geven het geheel een artistieke tint. De zonnebloem is gemaakt op basis van een tekening en is door middel van glasfusing op de letterplaat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26885
Bloemen en planten Bloem, Zonnebloem
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Glas Glasfusing
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Onderdeel Omranding
Productsoort Glazen foto
Symboliek Zonnebloem

Productomschrijving

De zonnebloem op dit glazen grafmonument springt op een fraaie manier in het oog. De warme kleuren geel en groen geven het geheel een artistieke tint. De zonnebloem is gemaakt op basis van een tekening en is door middel van glasfusing op de letterplaat aangebracht. Het liggende deel met de zachtgrijze omranding en flagstones passen goed bij de letterplaat. Hier is ook ruimte voor beplanting.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.