Grafmonument

Grafmonument foto 1
Dit grafmonument heeft een staande bronzen zuil waarop een bronzen tekst kan worden aangebracht. De grafbeplanting zorgt ervoor dat het grafmonument meer persoonlijkheid krijgt. De vormen van het voetstuk ondersteunen de vorm van de bronzen zuil.Enkel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13899
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Zuilen
Diverse tags Mag weg
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Brons
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een staande bronzen zuil waarop een bronzen tekst kan worden aangebracht. De grafbeplanting zorgt ervoor dat het grafmonument meer persoonlijkheid krijgt. De vormen van het voetstuk ondersteunen de vorm van de bronzen zuil.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.