Grafsteen cortenstaal

Grafsteen uitgevoerd in duurzaam cortenstaal. Door de natuurlijke beschermlaag blijft de fraaie uitstraling gewaarborgd. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworp... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3670
Collectie Grafzerken, Kunstenaars, Modern
Graftype Grafzerken
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal

Productomschrijving

Grafsteen uitgevoerd in duurzaam cortenstaal. Door de natuurlijke beschermlaag blijft de fraaie uitstraling gewaarborgd.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.