Grafsteen met bronzen brug

Grafsteen met bronzen brug foto 1
De grafsteen is uit graniet vervaardigd en heeft een hoge duurzaamheid. De bronzen brug symboliseert het heengaan en wordt geaccentueerd door de beide bogen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 14551
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur donker, Paars
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De grafsteen is uit graniet vervaardigd en heeft een hoge duurzaamheid. De bronzen brug symboliseert het heengaan en wordt geaccentueerd door de beide bogen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen