Grafsteen met glas

Grafsteen met glas foto 1
Grafsteen van twee glazen platen. Op de voorste glasplaat zijn twee ganzen gezandstraald. Dit monument is te bewonderen in onze monumententuin.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18767
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gezandstraald
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Kleur Antraciet, donker, Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Dieren decoratie 2d
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas
Subtype Staande steen zonder vloer
Vorm Vogel

Productomschrijving

Grafsteen van twee glazen platen. Op de voorste glasplaat zijn twee ganzen gezandstraald. Dit monument is te bewonderen in onze monumententuin.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.