Grafsteen met sierhakwerk

Grafsteen met sierhakwerk foto 1
Eenvoudig vormgegeven letterplaat, in het natuursteen zijn dennenbomen uitgehakt. De dennenbomen geven het monument een zeer persoonlijk accent.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepass... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3156
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, licht
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Eenvoudig vormgegeven letterplaat, in het natuursteen zijn dennenbomen uitgehakt. De dennenbomen geven het monument een zeer persoonlijk accent.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.