Grafsteen met vlinder

Grafsteen met vlinder foto 1
Grafsteen met glazen vlinder. De omranding is gemaakt van cortenstaal. Het staande glazen deel is van gefuseerd glas wat een prachtig kleurenspectrum oplevert.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmon... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20763
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Groen, Kleurrijk
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Cortenstaal, Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met glazen vlinder. De omranding is gemaakt van cortenstaal. Het staande glazen deel is van gefuseerd glas wat een prachtig kleurenspectrum oplevert.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.