Grafzerk met een engel van glas

De vleugels van de engel zijn door middel van speciale straaltechnieken tot stand gekomen. Deze duurzame techniek gaat levenslang mee en zal dus niet vervagen. Op de grafzerk rust een witte plaat van glas, deze glasplaat geeft de grafzerk een sereen ui... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23120
Architectuur Trap
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gezandstraald
Collectie Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Engel, Exclusief, Kunstenaars
Cultuur Christelijk
Diverse tags Grafkunst
Glas Blauw
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Liggende deel Glas
Materiaal Glas
Natuurlijk Wolken
Natuursteen kleuren Blauw
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Kunstenaars, Persoonlijke foto - glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Engel, Foto, Trap
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Engel, Mensen/heiligen

Productomschrijving

De vleugels van de engel zijn door middel van speciale straaltechnieken tot stand gekomen. Deze duurzame techniek gaat levenslang mee en zal dus niet vervagen. Op de grafzerk rust een witte plaat van glas, deze glasplaat geeft de grafzerk een sereen uiterlijk. Het rechter glasplaatje bevat een symbolische trap naar de wolken.
Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.