Handgemaakt duivenbeeld als gedenkteken

Dit grote handgemaakte beeld van een duif met uitgeslagen vleugels is een imposante verschijning. Het beeld is gemaakt aan de hand van een foto waarvan een schets en vervolgens een 3d ontwerp is gemaakt. Het uithakken van de duif op de rots is verder p... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34697
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby
Kleur Grijs, Wit
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Wit/gebroken wit
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grote handgemaakte beeld van een duif met uitgeslagen vleugels is een imposante verschijning. Het beeld is gemaakt aan de hand van een foto waarvan een schets en vervolgens een 3d ontwerp is gemaakt. Het uithakken van de duif op de rots is verder puur handwerk. Het beeld is uit één stuk samen met het voetstuk gemaakt en het betreft een antraciet gekleurd natuursteen. Alle oppervlakken van het voetstuk-gedeelte zijn gepolijst en hebben zodoende een heldere glans. Hierdoor is de kleur van het gesteente een stuk donkerder dan het uitgehakte deel erboven. Het voetstuk biedt tevens ruimte aan de ingegraveerde naam, datum en een persoonlijke foto van porselein. De omranding van het liggende deel is ook van deze antracietkleurige natuursteen gemaakt en heeft ook gepolijste vlakken. Daarbinnen is het graf bedekt met mijnsplit wat een warme roodbruine kleur heeft.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen