Intiem beeld man vrouw

Intiem beeld man vrouw  foto 1
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33432
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gehakt
Catalogus Kunstenaars
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Zuilen
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten, Urnmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bogen, Mensen/heiligen, Zuilen

Productomschrijving

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.