Licht grafmonument van glas

De uitsparingen in de heldere en de matte glasplaten vormen tezamen een hart. In het hele grafmonument zijn lichte en zachte kleuren gebruikt. Dankzij het contrast met de omgeving ontstaat er een fraaie balans. Een transparante glasplaat adviseren wij ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27219
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Lichte grafstenen, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs, licht
Liggende deel Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Split
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De uitsparingen in de heldere en de matte glasplaten vormen tezamen een hart. In het hele grafmonument zijn lichte en zachte kleuren gebruikt. Dankzij het contrast met de omgeving ontstaat er een fraaie balans. Een transparante glasplaat adviseren wij meestal alleen wanneer het monument tegen een rustige achtergrond staat, waar geen direct zonlicht van achteren op schijnt, anders kan de tekst bij volle zon moeilijk leesbaar zijn. De matte glasplaat is in meerdere lichtsituaties goed leesbaar. De twee verschillende glasplaten in dit monument komen fraai samen. Op het liggende deel is er voor een zachtgrijze omranding gekozen met bijpassend split.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.