Modern gedenkteken met glazen decoraties

Met de rechte dekplaat van zwart natuursteen als basis is er met verschillende bewerkingen en decoraties een bijzonder en persoonlijk gedenkteken gecreëerd. Midden over de dekplaat loopt een uitgeslepen meanderende rivier die van voor naar achteren loo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34274
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, donker, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Blauw
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Met de rechte dekplaat van zwart natuursteen als basis is er met verschillende bewerkingen en decoraties een bijzonder en persoonlijk gedenkteken gecreëerd. Midden over de dekplaat loopt een uitgeslepen meanderende rivier die van voor naar achteren loopt. De rivier is gevuld met diepblauwe glasbrokken. Het natuursteen van de dekplaat heeft een ingetogen glas die is verkregen door het strak gezoet afwerken van het oppervlak. Vooraan bevat een klein blauw tekstplaatje van glas een persoonlijke tekst en dit element wordt bijgestaan door een kleine glazen foto iets verder op de dekplaat. Het staande deel met drie zuilen van natuursteen, draagt een rond glasplaatje van blauw glas en ruwe randen met een afbeelding van een hartje. Dit glasplaatje zou ook op een fraaie wijze de opschriften kunnen bevatten, maar nu is er gekozen om de naam en datums op een speelse manier op de drie zuilen te vermelden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.