Modern persoonlijk gedenkteken voor kort graf

Modern persoonlijk gedenkteken voor kort graf foto 1
Dit gedenkteken heeft een heel eigen ontwerp, waardoor het tussen andere monumenten er net even bovenuit steekt. Ook voor een kort graf, urnengraf of algemeen graf kunnen we samen met u een ontwerp maken en echt iets persoonlijks realiseren. Dit grafmo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34422
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Modern
Graftype Kort graf
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken heeft een heel eigen ontwerp, waardoor het tussen andere monumenten er net even bovenuit steekt. Ook voor een kort graf, urnengraf of algemeen graf kunnen we samen met u een ontwerp maken en echt iets persoonlijks realiseren. Dit grafmonument is gemaakt voor een kort graf en bestaat uit een liggend deel van grijze natuurstenen banden met een moderne matte afwerking. Het staande deel is ook met hetzelfde natuursteen gemaakt en heeft een herkenbare halfrond lopende vorm aan de bovenzijde. Hierdoor ontstaat een omgekeerde hoefijzer vorm, waar in het rondlopende deel een spreuk is gegraveerd. In de ruimte daarbinnen staat een blauwe glazen letterplaat die precies in de rondlopende vorm past. Deze bevat de opschriften zoals de naam, datums en een gedichtje dit wit zijn gelakt. Ook zit er een klein hartje in verwerkt dat helder is uitgespaard in de matblauwe achtergrond van het glas.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.