Moderne grafzuil van kalksteen

Moderne grafzuil van kalksteen foto 1
Een moderne grafzuil van kalksteen. Dankzij de eenvoudige vorm en de zachte oppervlakte structuur van het kalksteen, straalt dit monument veel rust uit. Bovenin de zuil doorbreken drie uitgehakte bladeren op een fraaie manier de strakke lijn van het mo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32679
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Kort graf, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Natuursteen, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Overbodige tags Grafkunst
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Steensoort Kalksteen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Een moderne grafzuil van kalksteen. Dankzij de eenvoudige vorm en de zachte oppervlakte structuur van het kalksteen, straalt dit monument veel rust uit. Bovenin de zuil doorbreken drie uitgehakte bladeren op een fraaie manier de strakke lijn van het monument. Daaronder kan in een passend en sierlijk lettertype het gewenste opschrift worden aangebracht. Deze zuil is naar uw wens aan te passen en voor gebruik geschikt als op zichzelf staand monument of als onderdeel binnen een groter monument.


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.