Moderne grafzuil van kalksteen

Moderne grafzuil van kalksteen foto 1
Een moderne grafzuil van kalksteen. Dankzij de eenvoudige vorm en de zachte oppervlakte structuur van het kalksteen, straalt dit monument veel rust uit. Bovenin de zuil doorbreken drie uitgehakte bladeren op een fraaie manier de strakke lijn van het mo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32679
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkel, Kort graf
Natuursteen Kalksteen
Onderdeel Zuilen

Productomschrijving

Een moderne grafzuil van kalksteen. Dankzij de eenvoudige vorm en de zachte oppervlakte structuur van het kalksteen, straalt dit monument veel rust uit. Bovenin de zuil doorbreken drie uitgehakte bladeren op een fraaie manier de strakke lijn van het monument. Daaronder kan in een passend en sierlijk lettertype het gewenste opschrift worden aangebracht. Deze zuil is naar uw wens aan te passen en voor gebruik geschikt als op zichzelf staand monument of als onderdeel binnen een groter monument.


Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.